WELKOM BIJ GERTHUIS

In mijn studio kan ik u een breed gamma laten zien van mooie materialen voor vloer, wand en verlichting, maar ook meubilair en gordijnen. Om ideeën te visualiseren gebruik ik daarnaast kleurstalen en foto’s. Desgewenst ga ik samen met u shoppen om uw interieur perfect te maken.

Toonaangevende kwaliteitsmerken als Diez, Stout en Arte maken deel uit van mijn collectie. Ik ben onafhankelijk en combineer dus materialen van uiteenlopende leveranciers en producenten. U krijgt altijd een advies op maat.

 

Kennismaken met GerThuiS kan zowel op onze locatie als bij u thuis. Neem vrijblijvend contact met mij op. Of loop eens binnen in de studio om geïnspireerd te raken en ideeën op te doen

Uw huis moet uw thuis worden. Dát is mijn doel. Mijn aanpak is creatief en professioneel. Ik ga uit van wat u wilt maar ik geef wel een eerlijk advies. GerThuiS staat voor een gedegen en complete visie op interieur, van kleuradvies tot de complete inrichting van uw woning.

Samen creëren we een woonomgeving die naadloos aansluit op uw wensen. Met een goede balans tussen indeling, kleur, licht en materiaal. Zodat uw huis ook écht uw thuis wordt.